0_Македонија.ПорталПолитика

Собранието ги донесе измените на Законот за земјоделство и рурален развој

Пратениците во попладневниот дел на 116 седница по скратена постапка го изгласаа Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за земјоделство и рурален развој, со што се овозможува подобрена и поефикасна искористеност на средствата по мерките од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој, со акцент на одржливоста.

Back to top button
Close
Close