0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Со заем од 70 милиони евра ќе се обновуваат локалните патишта во 80 општини

Владата денеска го усвои Предлог-законот за задолжување со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој и Светска банка во висина од 70 милиони евра кои ќе бидат наменети за поврзување на локални патишта. 

Back to top button
Close
Close