0_Македонија.ПорталОпштество

Со театарска претстава, мини концерт и изложба се претставија членовите од проектот „Творилница“

Со театарска претстава, мини концерт, изложба и читање на авторски дела вчера на терасата на Градскиот трговски центар-Скопје се претставија членовите на уметничките клубови кои се дел од проектот „Творилница“.

Back to top button
Close
Close