Дописници МКДОпштински вести

Со таложник ќе се намалува внесот на талог од реката Сатеска во Охридското Езеро

Ќе се прават нов разделник и голем таложник на реката Сатеска кај селото Волино, со цел намалување на наносите од талог што се влеваат во Охридското Езеро.

Back to top button
Close
Close