0_Македонија.ПорталKultura.SlajderКултураКултура.Портал

Со програма посветена на Конески почнува иницијативата за приклучување кон прославата на 2021 година, прогласена за Меѓународна година на мирот и довербата

Генералното собрание на Обединетите нации ја прогласи 2021 година за Меѓународна година на мирот и довербата со цел да ги мобилизира напорите на меѓународната заедница да се обезбеди траен мир, солидарност и хармонија. 

Back to top button
Close
Close