КултураКултура.Портал

Со проекциите во Виница и Пекљани заврши Патувачкото кино на „МакеДокс“ 2021

Со проекции на документарни филмови на 3 и 4 септември во Виница и Пекљани, заврши годинашното Патувачко кино на „МакеДокс“. Патувачкото кино се одвиваше во викенд-формат во текот на јули, август и септември, и посети седум населени места во Источниот плански регион на државата.

Back to top button
Close
Close