Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Со фото-изложба на Манчевски почнува 6. фестивал „Книжевни ѕвезди“

Шестото издание на Фестивалот на европската литература „BookStar“/„Книжевни ѕвезди“ ќе се одржува цел месец октомври, со различни настани и активности. Слоганот на фествалот е „BOOKSTAR-20 vs. COVID-19“.

Back to top button
Close
Close