0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталВидео изјаваЕкономија

Со инвестиции од 18 милиони евра АД МЕПСО ќе ја подобрува преносната мрежа

АД МЕПСО потпиша девет договори за инвестиции во преносната мрежа вредни 18 милиони евра што ќе се финасираат со заемот во износ од 23 милиони евра што е земен од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) во 2013 година.

Back to top button
Close
Close