0_Македонија.ПорталДописници МКДОпштински вести

Со јавно извлекување Кавадарци ги избра домаќинствата кои добиваат субвенција за набавка на енергетски ефикасни грејни тела

Со јавно извлекување, во општина Кавадарци беа избрани домаќинствата кои добиваат субвенција за набавка на енергетски ефикасни грејни тела.

Back to top button
Close
Close