БалканБалкан.Портал

Соња Караџиќ-Јовичевиќ:Пресудата нема врска со правото

Соња Караџиќ-Јовичевиќ, потпретседателка на Народното собрание на Република Српска и ќерка на Радован Караџиќ изјави дека пресудата за нејзиниот татко е резултат на политички притисок и оти нема никаква врска со правото.

Back to top button
Close
Close