Свет

Смртоносен напад на мечка врз работник во зоолошката градина во Шангај

По смртоносниот напад на мечка врз еден работник во шангајската зоолошка градина, Управата ветила дека ќе го подобри системот за заштита на посетителите и животните.

Back to top button
Close
Close