Европа

Смена на шефот на разузнавачката воена служба на Германија

Шефот на германската воена разузнавачка служба ќе биде сменет во октомври, додека властите ги интензивираат напорите за искоренување на десничарските екстремисти во армијата, соопшти денеска Министерството за одбрана.

Back to top button
Close
Close