Svet.SlajderБалканБалкан.Портал

Словенија нуди субвенции за авиокомпании за 2021 година

Словенечката влада нуди вкупно пет милиони евра субвенции за комерцијалните авиокомпании, кои ќе бидат подготвени да обезбедат најмалку две линии неделно следната сезона за поврзување на Љубљана со другите големи европски аеродроми.

Back to top button
Close
Close