Svet.SlajderБалканБалкан.Портал

Словенија и Италија ја зајакнуваат полициската соработка

Словенечката и италијанската полиција дополнително ќе ја подобрат соработката во борбата против нелегалната миграција, а бројот на заеднички полициски патроли што започнаа со работа на 1 јули дополнително ќе се зголеми од четири на осум, соопшти словенечката генерална полициска управа.

Back to top button
Close
Close