0_Македонија.ПорталОпштество

Словачка донира полнач за електрични возила на ФЕИТ

Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје доби полнач за електрични возила кој ќе биде наменет за истражувања и обука на студентите од електроника и електроенергетските насоки, информираат од ФЕИТ.

Back to top button
Close
Close