0_Магазин.ПорталСемејство

Слободата е еден од темелите на здрава врска

Во здрава врска, на пр., како што препорачуваат стручните лица, би требало да можете да излезете сами и да уживате, а вашиот партнер да не биде загрижен или вознемирен. Посесивниот однос обично е показател на несигурност.

Back to top button
Close
Close