0_Web_AktualeBallkanBallkan.Portal

Sllovenia mund të dërgojë ushtri në kufirin me Kroacinë

Qeveria sllovene nuk po heq dorë nga propozimi për angazhimin e ushtrisë në kufirin me Kroacinë dhe nëse kalon propozimi i qeverisë për të ndryshuar Ligjin e  Mbrojtjes,  mund të gjenden deri në 2.000 trupa në kufi, shkruan portali "Zëri i Istrias".

Back to top button
Close
Close