BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Sllovenia dëshiron ta vendosë në përdorim vaksinën Sputnik V dhe pret leje nga EMA

Sllovenia e vendosi  vaksinën ruse Sputnik V në listën e saj të kandidatëve për fushatën e imunizimit kundër Kovid-19 dhe pret leje nga Agjencia Evropiane për Ilaçe (EMA) për këtë vaksinë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close