0_Магазин.ПорталЗанимливости

Слики кои покажуваат колку е мал човекот споредбено со околниот свет

Килијан Шенбергер е фотограф од Германија што секогаш знае и умее да ги долови мистериозните катчиња од нашата планета...

Back to top button
Close
Close