0_Магазин.ПорталЗанимливости

Слика на Бенкси продадена за скоро 10 милиони долари

„Покажи ми го Моне“ се однесува на делото на импресионистот Клод Моне - „Јапонски мост“, со таа разлика што природната идила, којашто е заштитен знак на францускиот маестро, кај Бенкси е место на расфрлани предмети.

Back to top button
Close
Close