БизнисБизнис.ПорталЕкономија

СКСЗМ одржа Годишно собрание, избрани новите структури за следниот мандат

Стопанската Kомора на Северо-Западна Македонија (СКСЗМ) вчера го одржа своето Годишно собрание, каде беа избрани новите структури за следниот мандат.

Back to top button
Close
Close