Општински вестиСкопје

Скратено работно време на шалтерите во барака 16 во Град Скопје

Шалтерите во барака број 16 во Град Скопје од денеска ќе работат до 16:00 часот.

Скопје, 13 март 2020 (МИА) – Шалтерите во барака број 16 во Град Скопје од денеска ќе работат до 16:00 часот.

Во согласност со издадените мерки и препораки од Владата, Градот Скопје ги известува граѓаните дека во наредниот период во барака број 16 после 16 часот нема да се врши прием и издавање на документи.

Скратеното работно време, информираат од Град Скопје, ќе важи во наредните две недели, односно до наредните препораки од надлежните институции. аа/скс/

Back to top button
Close
Close