Lajme nga komunatShkup

Siti moll Shkup nesër do të kryejë stërvitje të zjarrfikësve

Skopje Siti Moll së bashku me Brigadën për mbrojtje të zjarrfikësve nesër do të realizojë  stërvitje  të zjarrfikësve. Qëllimi është, siç informojnë, që bëhet  kontroll i funksionimit të shtabit të krizave në Qendrën tregtare të njësisë universale - sallat e hapësirave për mbrojtje dhe shpëtim, si dhe  mënyrat të testohen protokollet për reagim në situata të krizave.

Back to top button
Close
Close