Shoqëri

Sipas Angell Dimitrovit, Komisioni maqedono-bullgar për historinë nuk arriti përparim

Bashkëkryetari bullgar I Komisionit multidiciplinor të ekspertëve për çështje historike dhe arsimore mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, Angell Dimitrov konsideron se takimi I 12-të I këtij trupi, që u mbajt dje dhe sot në format onllajn, përfundoi pa përparim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close