СветСвет.Портал

Сингапур: Повеќето новозаразени се вакцинирани, со полесни симптоми

Три четвртини од инфекциите со коронавирус во Сингапур во изминатите четири недели се појавиле кај вакцинирани лица, а меѓу нив нема потешки случаи на Ковид-19, покажуваат владините податоци додека трае забрзана кампања за имунизација.

Back to top button
Close
Close