0_Македонија.ПорталПолитика

„Симулациската вежба за размена на информации во реално време“ во Охрид

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во Охрид имаше обраќање на „Симулациската вежба за размена на информации во реално време“ организирана со координација на Министерството за внатрешни работи и Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

Back to top button
Close
Close