Fotoservis

Simpozium

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev ka marrë pjesë në simpoziumin me temë “Roli i arsimit në paqen globale dhe zhvillimin e qëndrueshëm”.

Back to top button
Close
Close