KulturëKulturë.Portal

Simpozium shkencor “Çehovi në skenat në Maqedoni 1945-2020”

Simpozium shkencor "Çehov në skenat në Maqedoni 1945-2020" do të mbahet sot dhe nesër në Shkup.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close