0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDPolitikë

Simovski: Regjistrimi është në interes të qytetarëve të vendit

Gjëja më e rëndësishme për të gjithë është që të ketë informacion të saktë, me kohë dhe cilësor, i cili do të kontribuojë në zhvillim, për momentin më së paku po mendojmë për sanksione, tha sot drejtori i Entit Shtetëror të Statistikës Apostoll Simovski, i cili me ministrin e Drejtësisë Bojan Mariçiq dhe drejtorin e Drejtorisë për zbatimin e sanksioneve Marjan Spasovski, e vizituan Institucionin Penal-Përmirësues në Kumanovë, ku filloi regjistrimi i të personave të dënuar.

Back to top button
Close
Close