0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëri

Simovski: Metodologjia për zbatimin e regjistrimit për herë të parë do të publikohet në Gazetën zyrtare

Drejtori i Entit shtetëror për statistikë, Apostol Simovski deklaroi se metodologjia për zbatimin e regjistrimit të caktuar për muajin prill do të publikohet në Gazetën zyrtare si një dokument publik dhe do t'i përmbajë të gjitha informacionet deri në detajin më të imët për zbatimin e tij.

Back to top button
Close
Close