EvropëSvet.Slajder

Sijarto: Emigrimi i paligjshëm dhe terrorizmi janë të lidhura

Ministri  hungarez i Punëve të Jashtme,  Peter Siarto deklaroi sot se emigrimi i paligjshëm, kërcënimi në rritje i terrorizmit dhe dhuna e bazuar në ekstremizmin fetar janë të lidhura.

Back to top button
Close
Close