0_Sport,PortalSport.SlajderTenis

Sigurimi i AO e ndaloi Nadalin i cili nuk kishte akreditim

- Një anëtar i sigurimit të Australia Open, nuk e lejoi Rafall Nadalin që të hyjë në një prej hapësirave. Spanjolli nuk e kishte akreditimin e tij, e pastaj e kishte bindur rojtarin se është tenist duke i treguar fotografinë e tij në një prej pllakateve. 

Melburn, 29 janar 2020 (MIA) – Një anëtar i sigurimit të Australia Open, nuk e lejoi Rafall Nadalin që të hyjë në një prej hapësirave. Spanjolli nuk e kishte akreditimin e tij, e pastaj e kishte bindur rojtarin se është tenist duke i treguar fotografinë e tij në një prej pllakateve.

Në atë moment, një nëpunës tjetër i sigurimit kishte ardhur dhe nuk e kishte lejuar Nadalin të kalojë.

Nadali i cili është bartësi i parë i Gren slemit në Melburn, paradite do ta fillojë duelin me Dominik Tim të fazës çerekfinale. fc/

Таг
Back to top button
Close
Close