BotëBotë.Portal

Si: Vendosja e rendit në Hong Kong detyrë parësore

Presidenti i Kinës, Si Xhinping, deklaroi sot se vendosja e rendit dhe ndërprerja e dhunës për momentin është detyrë më e vështirë e Hong-Kongut.

Back to top button
Close
Close