0_Магазин.ПорталЗанимливости

Си направила фризура со суперлепило, па сега се подготвува за тужба

На упатството на суперлепилото се наведува дека тоа е наменето за употреба на дрво, пластика, но не и за коса. Има и јасно предупредување на производот дека не смее да се користи на кожата и очите.

Back to top button
Close
Close