0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderKorrespondentë MKDStorje

Si mbeti Ohri pa një lagje elitare, hotel luksoz, fushë golfi….

Se për një projekt të suksesshëm nuk është  e mjaftueshme një ide e mirë, vendosmëri personale dhe sigurim të mjeteve tregon shembulli i Bozhin Trajkovskit nga Ohri, njeriu u cili nuk arriti në qëllimin të ndërtojë lagje elitare të  pastër dhe të qëndrueshëm ekologjikisht në rajonin e Ohrit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close