BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Si: Kina e mundi varfërinë 

Presidenti kinez Si Xhinping sot deklaroi se me përpjekje të përbashkëta të Partisë Komuniste së Kinës dhe përfaqësuesve të grupeve etnike, është mundur varfëria në vend.

Back to top button
Close
Close