ЕвропаЕвропа.Портал

Швајцарската полиција отстранува луѓе од пред Парламентот (видео)

Швајцарската полиција почна да ги отстранува демонстрантите кои бараат дополнителен одговор на климатските промени од плоштадот недалеку од зградата на Парламентот во Берн.

Back to top button
Close
Close