Европа

Швајцарците на референдум ќе гласаат за ограничување на бројот на граѓани од ЕУ

Швајцарците овој викенд ќе гласаат за обновениот предлог за ограничување на бројот на државјани од земјите на ЕУ на кои ќе им биде дозволено да работат и да живеат во нивната земја.

Back to top button
Close
Close