EvropëEvropë.Portal

Shumica e konservatorëve britanikë kundër marrëveshjes së Mejit për Brekzitin

Tentimet e kryeministres britanike, Tereza mej për miratimin e marrëveshjes së arritur për Brekzitin nga ana e Parlamentit në Londër, sot morën goditje të re, pasi që u publikuan rezultatet nga anketa e "JuGov", të cilat treguan se shumica e anëtarëve të partisë së saj konservatore janë kundër marrëveshjes me Brukselin dhe dëshirojnë Britania e Madhe ta braktisë BE-në pa marrëveshje.

Back to top button
Close
Close