0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Shumë lumenj nën mesataren për muajin shtator

Shumica e lumenjve në vend tek të cilët sot janë kryer matje hodrologjike, tregojnë ulje të niveleve nën mesataren për muajin shtator.

Shkup, 21 shtator 2020 (MIA) – Shumica e lumenjve në vend tek të cilët sot janë kryer matje hodrologjike, tregojnë ulje të niveleve nën mesataren për muajin shtator.

Sipas DPHM, ulje drastike shënojnë Vardari në Jegunoc dhe Drini i Zi në Polozhan.

Janë rritur nivelet e lumenjve të Vardarit në Shkup dhe Vles dhe të Drinit të Zi në Novaci.

Situata me liqenin e Ohrit, të Prespës dhe të Dojranit nuk shënojnë ndryshime më të mëdha. fb/

Back to top button
Close
Close