0_Македонија.ПорталПолитички партии

Шукова: Борбата против аерозагадувањето е на прав пат, СДСМ се грижи за граѓаните и животната средина

Како што ветивме, приоритет на Владата на Северна Република Македонија е подобрување на квалитетот на живот на граѓаните  преку намалување на аерозагадувањето и подобрување на квалитетот на амбиенталниот воздух.

Back to top button
Close
Close