0_Maqedoni.PortalPolitikë

Shtyhet mbledhja e përbashkët e qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës

Seanca e përbashkët mes qeverive të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës e cila ishte planifikuar të mbahej më 25 janar të këtij viti është anuluar për shkak të shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë, të cilat do të mbahen më 14 shkurt. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Muhamet Hoxha i cili thekson se menjëherë pas formimit të qeverisë, “do të vazhdojë koordinimi mes palëve për caktimin e një date të re për mbajtjen e seancës”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close