0_Maqedoni.PortalParashkimi i motitShoqëri

Shtresë dëbore prej 31 centimetrash në Kodrën e Diellit

Lartësia e shtresës së dëborës sot në mëngjes në orën shtatë arrin 31 centimetra në Kodrën e Diellit, 10 në Manastir, dy në Hanet e Mavrovës dhe një centimetër në Lazaropole.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close