Избрано

Што се случува кога американска сојузна држава не може да одлучи за своите избирачи

Џон Ф. Кенеди едвај го победи Ричард Никсон на изборите во 1960 година, освојувајќи помалку од 117 000 гласови или помалку од две десетини од 1 процентен поен.

Back to top button
Close
Close