0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Што може да значи Брегзит за британскиот фудбал

Премиерлигата, во консултација со пониските лиги на Англија и организацијата на шкотската лига, велат дека „Брегзит не треба да се користи за да се ослабне со играчи во британскиот фудбал, ниту да им наштети на способноста на клубовите да потпишуваат со меѓународни играчи“

Back to top button
Close
Close