0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Shtatë komuna fillojnë me zhvillimin e shërbimeve sociale në nivel lokal

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale sot nënshkroi grante për zhvillimin e shërbimeve sociale me komunën e Karposhit, Berovës, Çairit, Likovës, Demir Kapisë, Novo Sellës, Vasielës dhe Kisela Vodës. Këto janë shtatë komunat e parë nga 24 të cilat i kanë plotësuar kushtet për marrjen e grantit. Projekti parasheh zhvillimin e ndihmës dhe kujdesit për personat e moshuar në shtëpi, ndihmë për personat me aftësi të kufizuara, hapje të qendrave ditore për personat e moshuar dhe për personat me aftësi të kufizuar, si dhe mbështet jetesën.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close