0_Web_AktualeBallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Shqipëria siguroi teste të shpejta pa pagesë për turistët të cilët do të kenë simptoma të koronavirusit

Përveç që nuk ka kurfarë kufizime për hyrje në vend, Shqipëria për të gjithë turistët të cilët vendosën të pushojnë në bregdetin e saj dhe vendet e tjera turistike, siguroi teste të shpejta pa pagesë në rast të paraqitjes së simptomave të Kovid-19.

Back to top button
Close
Close