BallkanKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Shqipëria do ta hapë spitalin e tretë Kovid

Për shkak të rritjes së numrit të rasteve me Kovid-19, të cilëve u duhet trajtim spitalor,  Ministria shqiptare e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informoi se plotësisht është i gatshëm spitali i tretë Kovid, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Tirana.

Back to top button
Close
Close