BotëBotë.Portal

Shpërthim i fuqishëm në Tripoli

Shpërthim i fuqishëm sot jehoi në Tripoli, dhe tym i dendur i zi është ngritur mbi rrugët e qytetit.

Tripoli, 1 shtator 2020 (MIA) – Shpërthim i fuqishëm sot jehoi në Tripoli, dhe tym i dendur i zi është ngritur mbi rrugët e qytetit.

Mediat lokale njoftuan se bëhet fjalë për sulm vetëvrasës me bombë i cili me motorë ka arritur në një udhëkryq të rrugës më të madhe e cila nga hynë në Tripoli nga lindja, por autoritetet nuk e kanë konfirmuar informacionin.

Forcat e komandantit Kalifa Haftar në qershor, pas 14 muaj luftë, e kanë ndërprerë rrethimin e Tripolit dhe garantimit disa mujorë të qytetit. sn/ 

Таг
Back to top button
Close
Close