0_Web_АктуелноЕвропаЕвропа.Портал

Шпанската Влада разгледува воведување на вонредна состојба во Мадрид

Шпанската Влада утрово започна седница на која ќе се разгледува воведување на вонредна состојба во Мадрид и околните општини.

Back to top button
Close
Close